Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
У Любешівській Волі поскаржилися на старосту

Освітяни також мають претензії до керівниці: у приміщенні гімназії руйнуються стіни.

Facebook

У Любешівській Волі поскаржилися на старосту

Нещодавно до голови  Любешівської ОТГ  Олега Куха звернулися жителі цього села, які вважають, що їхній населений пункт занепадає, бо тут немає господаря - керівника, який зміг би організувати та згуртувати людей

Село Любешівська Воля розташоване неподалік райцентру, тому є всі умови для розвитку. В цьому переконані місцеві жителі Альона та Олександр Чернюки, які самостійно започаткували власну справу.

Щоб розібратися у ситуації, селищний голова разом із заступником Ольгою Кух та секретарем Володимиром Сергійчуком приїхали у Любешівську Волю.

Ще донедавна новенький клуб тепер стоїть пусткою, бо немає кому працювати та  й відвідувачів теж «негусто».

Упорядковані подвір’я ліцею та дитсадка, скошена трава на центральній вулиці – таким побачили село представники селищної ради. Проте, зі слів місцевих жителів, кілька днів тому все виглядало інакше, прибирання організували у зв’язку з приїздом очільника громади. Ще донедавна новенький клуб тепер стоїть пусткою, бо немає кому працювати та  й відвідувачів теж «негусто».

Микола Приймак – директор місцевої гімназії, зазначив, що сьогодні гостро постала потреба у встановленні на будівлі навчального закладу водовідливів. Адже вода з даху стікає стінами, а це призводить до їх руйнації.

Автобусна зупинка знаходиться в незадовільному стані. Дитячий майданчик у дитсадку також потребує оновлення. Обговорили й проблему вивезення побутових відходів, а для цього необхідно заключити договори з населенням на вивіз сміття. Також є можливість, на умовах співфінансування селищної ради і громади, встановити на місцевому кладовищі колонку з технічною водою. До вирішення цих проблем мала б докладати зусиль в.о. старости села, яку обрали люди, йдеться на сайті Любешівської громади.

Telegram Channel