Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Берліні пристаркуватий німець вбив хатню робітницю-українку

Як же ж так?!

Фото: Facebook

У Берліні пристаркуватий німець вбив хатню робітницю-українку

Після чого її тіло дві доби пролежало в квартирі...

У Берліні жорстоко зарізали українку-заробітчанку - 24-річну Наталію Михайлюк. Вбивство сталося в квартирі у 64-річного німця, у якого Наталя працювала хатньою робітницею. Саме її роботодавець і був затриманий за підозрою у вбивстві.

За попередньою версією, українку вбили ще 22 липня, після чого її тіло дві доби пролежало в квартирі, повідомляє УНІАН.

Коли труп Наталії Михайлюк знайшла поліція, німець був удома. Він заявив, що нічого не пам'ятає і не розуміє, що сталося.

Зазначимо, коли труп Наталії Михайлюк знайшла поліція, німець був удома. Він заявив, що нічого не пам'ятає і не розуміє, що сталося.

Рідні Наталії Михайлюк переконані, що таким чином роботодавець намагається уникнути кримінальної відповідальності.

"Наталя жила з Заставницьком районі Чернівецької області. Там у неї залишилися восьмирічна донька, цивільний чоловік і батьки. На заробітки в Німеччину Наталя поїхала всього три місяці тому. До цього працювала в Чернівцях в косметологічному салоні майстром з нарощування вій", - розповів подробиці друг дівчини, передають Факти.

Стало відомо, що Наталя змушена була виїхати на заробітки в травні 2019 року. Потрібні були гроші для утримання дочки. Цивільний чоловік Наташі Олександр всіляко їх підтримував, але грошей родині не вистачало.

"Наташа, як і більшість українських заробітчан, працювала неофіційно. Поїхала в Німеччину як турист. Через 90 днів (тобто якраз у липні) повинна була повернутися. У Берліні вона жила в сім'ї, виконувала роботу по дому. Вона влаштовувалася на роботу не до того 64-річного чоловіка, а зовсім до іншого. Спочатку жила і працювала в іншій родині. Але потім ця людина (яку зараз затримали) попросила її вигулювати собаку. А у Наташі є собака, в Україні вона навіть є в кінологічному клубі. Одним словом, для Наташі це не було проблемою, і вона погодилася. А потім він запропонував їй не тільки вигулювати собаку, але і прибирати у нього вдома. Сказав, що вона може жити в одній з кімнат. У результаті вона стала жити і працювати у нього", - розповів подробиці Андрій.

Додамо, що 22 липня Наташа повинна була приїхати додому. І, судячи за словами родичів, повертатися до Німеччини, вона не збиралася.

21 липня вона останній раз розмовляла з цивільним чоловіком. Казала, що вже збирає речі.

"Потім вона перестала виходити на зв'язок. Ми вирішили, що вона спеціально не дзвонить, хоче зробити сюрприз своїм приїздом. Думали, що у вівторок, 23 липня, вона вже буде у Чернівцях. Але немає. А в середу, 24 липня, приїхала посилка з її речами. Це Наташа перед від'їздом сама відправила додому свої речі, щоб не везти важкі сумки. Речі прибули, а Наташі немає. Її ніде не було, телефон був відключений", - пояснив друг Наталії.

Також стало відомо, що в Німеччині українку почала шукати наша співвітчизниця з нашої кінологічної школи, яка живе в Берліні. Вона пішла в дім, де працювала Наташа.

На поверсі поруч з квартирою роботодавця побачила сліди крові. В квартирі двері ніхто не відкрив. Жінка повідомила про це рідним в Україну, і вже вони викликали поліцію.

Коли в квартиру зайшли співробітники поліції, вона знайшли там Наташу. Вона була мертва. За попередніми даними, її тіло пролежало там кілька днів. Наталчин роботодавець був удома. Він не зміг нічого пояснити. Заявив, що взагалі не розуміє, що сталося і нічого не пам'ятає. Відомо тільки, що він її зарізав. Вдарив ножем у спину.

А поруч з тілом Наташі співробітники поліції знайшли її паспорт. Незадовго до того Наташа розповідала чоловікові, що в неї пропав закордонний паспорт. Через це їй навіть довелося відкласти від'їзд. Вона звернулася в поліцію з приводу втрати паспорта та отримала через консульство інший документ, що дозволяє їй виїхати. А тут виявилося, що паспорт був у квартирі. Мабуть, у її роботодавця. Можливо, він вкрав документ, щоб її не відпускати. А коли дізнався, що вона все одно поїде, убив... Але це всього лише припущення родичів.

Telegram Channel