Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Уже з раннього-ранку горохівська молодь прибирає міський парк!

Воістину золота молодь!

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Уже з раннього-ранку горохівська молодь прибирає міський парк!

Завдяки соцмережам організували таку благородну акцію

… Сьома ранку. Поспішаю на роботу і в міському парку вже  зустрічаю чудове товариство не відпочиваючих і не спортсменів. Дівчата й хлопці, весело перегукуючись серед пташиного співу, завзято… збирають сміття в поліетиленові пакети. Не стрималася, щоб не розпитати, хто вдосвіта змусив чи заохотив їх працювати.

… Дмитро Хорошко, Ольга Касько, Олександра Кузьмінська, Сергій Цехош полюбляють мандрувати соціальними мережами, а в інстаграмі натрапили на пост Каті Марцинківської. Дівчина запрошувала всіх бажаючих  прибрати парк. Ось так і зійшлися зі своїм  «знаряддям» – рукавичками й поліетиленовими пакетами. 

Ось так і зійшлися зі своїм  «знаряддям» – рукавичками й поліетиленовими пакетами.

В Олі Касько розпитала, що сестри Катерина і Лада Марцинківські такі акції ініціюють ще з весни. Їх було вже декілька. Причепурити чистотою стадіон, соснину чи парк щоразу  приходить багато нових бажаючих. Роблячи хорошу справу, стають друзями. 

Представників воістину золотої молоді Горохова запросила до світлини. У фотооб’єктив вродливо усміхнулися Лада й Катерина Марцинківські, Оля Касько й Сергій Цехош (на фото). 

Воістину золота молодь!
Воістину золота молодь!

 Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel