Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Рівному вночі згорів бус

Причини пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС у Рівненській області

У Рівному вночі згорів бус

03 серпня о 01:56 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Буковинській обласного центру, поблизу будинку №3.

До місця події було направлено чергові відділення рятувальників 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік, лобове скло, передня частина салону автомобіля Renault Trafic, багажне відділення, задня частина салону автомобіля Skoda Octavia та оздоблення автогаража.

Рятувальники встановили, що вогнем охоплений автомобіль Renault Trafic та існує загроза поширення вогню на поруч припарковані автівки. На ліквідацію пожежі вогнеборці відразу подали вогнегасячі засоби. Вже о  02:10 пожежу було локалізовано, а о 02:36 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік, лобове скло, передня частина салону автомобіля Renault Trafic, багажне відділення, задня частина салону автомобіля Skoda Octavia та оздоблення автогаража на площі 2 м. кв. (цегляний, критий шифером, розміром 3х4м). 

Джерело: Головне управління ДСНС України у Рівненській області.
Telegram Channel