Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Рівнянин бив дружину, а потім скалічив поліцейську

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Pixabay

Рівнянин бив дружину, а потім скалічив поліцейську

Під час опрацювання виклику про домашнє насильство в обласному центрі тілесні ушкодження отримала 26-річна патрульна

Учора, третього серпня близько 23 години, під час спілкування поліцейської із 45-річним чоловіком заявниці, той почав шарпати молодшого лейтенанта поліції за формений одяг, а потім завдав їй тілесні ушкодження в область голови та шиї. Патрульна звернулася до медичного закладу, де медики діагностували у неї струс головного мозку. 

Зловмисникові загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Слідчі Рівненського відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та вирішують питання про повідомлення 45-річному чолоікові про підозру. Усі подробиці події з’ясовуються. 

За умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків санкція статті 345 Кримінального кодексу України передбачає відповідальність у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel