Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Художники з різних куточків України десять днів творитимуть у Люб’язі

Вільні художник, викладачі мистецьких шкіл, студій, вишів, ілюстратори, графіки писали простих людей та природу Полісся.

Фото з фейсбука

Художники з різних куточків України десять днів творитимуть у Люб’язі

3-13 серпня там триває всеукраїнський пленер, який самі ж учасники назвали «Подих Полісся». Планують побувати і в Сваловичах

Про це повідомляє любешівська газета "Нове життя". 

Написані тут картини вони виставлять як у своїх містах – Києві, Житомирі, Харкові, Івано-Франківську, так і в інших містах України і навіть зарубіжжя.

Хтось уперше прибув на Любешівщину, а хтось практично щороку приїздить на наші терени, аби серцем відчути довколишню природу, поспілкуватися з людьми, відпочити від міської суєти і, звичайно, створити нові картини. Це - вільні художники та викладачі мистецьких шкіл, студій або вишів, ілюстратори, графіки… Імена декотрих вписані в енциклопедії і відомі далеко за межами країни.

Тож приємно було почути, що написані тут картини вони виставляють як у своїх містах – Києві, Житомирі, Харкові, Івано-Франківську, так і в інших містах України і навіть зарубіжжя.

Ініціатором пленеру вже традиційно є голова Волинського обласного відділення Українського фонду культури Генадій Сарапін. Підтримали його в цьому співорганізатори НПП «Прип’ять-Стохід» та Любешівська селищна рада.

 

Telegram Channel