Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У селі на Поліссі громада облаштувала ігровий майданчик, тепер планує – рекреаційну зону біля озера

Мешканці Милованя активно розбудовують своє село.

rivnenska.gromada.org.ua

У селі на Поліссі громада облаштувала ігровий майданчик, тепер планує – рекреаційну зону біля озера

Сільський голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук зустрів з жителями Милованя Гущанського старостинства

Селяни зібрались біля сільського клубу. Їх хвилювали  питання облаштування рекреаційної зони біля озера Королівське, ремонт дорожнього покриття вул. Королівської, на яку вже виготовлено ПКД, необхідність розміщення більшої кількості дошок оголошень.

Активні і небайдужі жителі цього невеличкого села нещодавно самостійно облаштували територію для розміщення дитячого ігрового майданчика і сприяли комунальному господарству «Рівне» у його встановленні.

Присутні узгодили графіки вмикання і вимикання вуличного освітлення в кожну пору року. Активні і небайдужі жителі цього невеличкого села нещодавно самостійно облаштували територію для розміщення дитячого ігрового майданчика і сприяли комунальному господарству «Рівне» у його встановленні,  також підготувавши територію для імпровізованого волейбольного майданчика. До слова, в минулому році сільською радою було профінансовано роботи по перемуровуванню грубки та заміні кількох вікон і дверей приміщення, в якому розташований місцевий ФАП. Депутати виділили додаткові кошти на утримання завідувача ФАПом і молодшого медичного працівника. Щодо приміщення клубу,  першочерговою є необхідність завершити заміну кількох вікон та дверей і перекрити дах , а в перспективі – продовжити внутрішні роботи.

Джерело: Офіційний сайт Рівненської ОТГ.
Telegram Channel