Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Порошенко хоче пройти поліграф на очах у всієї країни

Вперше Порошенка викликали на допит на 17 липня.

Фото з відкритих джерел

Порошенко хоче пройти поліграф на очах у всієї країни

П'ятий президент Петро Порошенко заявив, що не довіряє Державному бюро розслідувань, тому готовий пройти поліграф, але в ефірі телеканалу "Прямий"

Про це він сказав журналістам у понеділок, пише Українська правда.

"Я не довіряю Державному бюро розслідувань, я не довіряю його керівництву, я не вірю в об'єктивність і неупередженість слідства. І в той же час на "Прямому" каналі ті питання, а у мене є цей перелік, які вони хотіли озвучити, я готовий пройти детектор брехні у прямому ефірі", - сказав екс-президент. 

Вперше Порошенка викликали на допит на 17 липня.

Порошенко зазначив, що запропонував цю ідею у ДБР, але у слідчих не було "великого ентузіазму" з цього приводу.

Нагадаємо:

12 серпня п'ятий президент, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко знову прийшов на допит до Державного бюро розслідувань.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що допит п'ятого президента Петра Порошенка стосувався ухилення від податків під час купівлі-продажу телеканалу "Прямий" і у подальшому допит може пройти зі застосуванням поліграфу.

Вперше Порошенка викликали на допит на 17 липня. Відповідну повістку було оприлюднено 11 липня.

Адвокат Порошенка Ігор Головань пояснював, що його підзахисний не піде у ДБР до виборів.

Порошенка викликали до ДБР як свідка у кримінальному провадженні щодо можливого ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів під час купівлі-продажу заводу "Кузня на Рибальському".

25 липня близько 15 години голова ДБР Роман Труба повідомив, щоПорошенко не прийшов на допит, і його повторно викликали на 8 серпня. 

Проте менше ніж за півгодини п'ятий президент все-таки приїхав у Державне бюро розслідувань.

Telegram Channel