Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Нацгвардійці вилучили у дітей речовини схожі на наркотики

Гвардійці вилучили наркотики.

Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк

Нацгвардійці вилучили у дітей речовини схожі на наркотики

Минулими вихідними під час служби з охорони громадського порядку луцькі нацгвардійці вилучили у громадян близько 20 грамів наркотичних речовин. Серед затриманих – двоє неповнолітніх осіб

У суботу, 10 серпня, під час спільного патрулювання з поліцейськими по вулиці Володимирській правоохоронці зупинили підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено приблизно 10 грамів речовини рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожої на «Канабіс», а також близько грама порошкоподібної речовини, ззовні схожої на «Амфетамін». На місце події прибула слідчо-оперативна група. Речовини вилучили та направили на дослідження.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та батьків неповнолітніх.

Наступного дня самостійний патруль нацгвардійців у дворі багатоповерхівки по вулиці Кравчука помітив трьох осіб, що поводилися підозріло. В ході бесіди з’ясувалося, що двоє осіб – неповнолітні, 2002 та 2003 року народження. Під час поверхневого огляду у них виявили по 5 грамів речовини рослинного походження, ззовні схожої на «Канабіс». Її громадяни намагалися сховати в коробках з-під сірників. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та батьків неповнолітніх.

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel