Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Баєві відбулося свято «по-баївськи»

Гуляло все село!

Боратинська сільська рада

У Баєві відбулося свято «по-баївськи»

Сільський голова Сергій Яручик переконаний, що такі заходи згуртовують жителів громади, тому сільська рада оперативно зреагувала на запит людей, разом з якими і для яких й організували свято «по-баївськи»

Розпочався святковий день спортивними змаганнями. Завдяки суддівській пильності Ольги Мартинюк було визначено та нагороджено переможців і призерів змагань у дартсі, метанні фризбі, настільному тенісі, волейболі.

 

 На сусідній локації, жителька Баєва Марина Пахачук – психолог, спеціаліст еко-фасилітації та системних розстановок, провела майстер-клас «Щастя в коробці», де кожен охочий зміг власними руками «створити собі та своїм близьким щастя», щоб не розлучатися з цим відчуттям, щонайменше до наступного свята у Баєві. 

 

 Приємно також відзначити, що зі своїм  майстер-класом на свято, на чолі з тренером Юрієм Володимировичем Тряховим, завітали місцеві спортсмени – вихованці клубу «Шейкен», які представляють Волинську федерацію кіокушинкай-карате в Україні. Наші діти (Юрій Щегельський, Станіслав Щегельський, Алла Гаврилюк, Степан Гаврилюк, Денис Гончар, Іван Пахольчук, Еладій Якубюк, Богдан Давидчук, Ілля Ховайло Станіслав Ховайло) демонструють прекрасні результати на обласних та Всеукраїнських змаганнях, тому їм було що показати глядачам.

 

 Тому, місцеві зірки в черговий раз чудово розважили публіку народними забавами, колоритним виглядом, жартами та лотереєю.

Не менш видовищними були номери артистів: гра на барабанах від талановитих дівчаток баївського старостату, виступи Христини Наконечної, яскравих дівчат із гурту «Libertа», вокальної групи «Вишиванка», молодіжного гурту «Баїв Band», Христини Кримчук, Дани Кравчук, запальні танці від юних танцюристів БК села Городище під керівництвом Лариси Харчик.

 

 З оновленим репертуаром та у новому амплуа виступив баївський хоровий колектив «Криниця», на чолі з Іриною Смульською.Завітав на свято, на чолі з Наталією Мацюняк, і вокальний гурт «Промінчанка» із сонячного села Промінь Боратинської об’єднаної громади.

Але, що ж це за «свято по-баївськи» без баївських кумоньок Оксани Кравчук і Наталії Мірошниченко (Дудар)? – «То вже не по-баївськи!». Тому, місцеві зірки в черговий раз чудово розважили публіку народними забавами, колоритним виглядом, жартами та лотереєю.

 

 Місцеві депутати також активно долучились до проведення заходу і взяли участь у конкурсі «Страва від депутата», почастувавши гостей смачними стравами.

 

 Родзинкою дійства став виступ народного вокального колективу, лауреата міжнародних конкурсів – гурту «Нота Нео».

Завершилися гуляння святковою дискотекою.

Джерело: Боратинська сільська рада
Telegram Channel