Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Громада зароблятиме... на прибиранні сміття

Рівненська ОТГ забезпечуватиме благоустрій на дорозі поблизу «Ягодина»

Волинська обласна державна адміністрація

Громада зароблятиме... на прибиранні сміття

Територію, прилеглу до міжнародного пункту пропуску «Ягодин», регулярно прибиратиме Рівненська ОТГ

Проблема несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів на території, прилеглій до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин» - вирішена. Служба автомобільних доріг Волинської області уклала договір з Рівненською ОТГ на суму 193 тисячі гривень для забезпечення відповідного благоустрою на цій території, зокрема прибирання та вивозу сміття.

Так, після підписання угоди, голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук провів нараду за участю працівників КГ «Рівне», на якій обговорили питання щодо організації прибирання примитної території, встановлення додаткових контейнерів для сміття тощо. І вже в п’ятницю, 9 серпня приступили до роботи.

Служба автомобільних доріг Волинської області уклала договір з Рівненською ОТГ на суму 193 тисячі гривень для забезпечення відповідного благоустрою на цій території, зокрема прибирання та вивозу сміття.

— На нараді ми визначили чотирьох працівників підприємства, які здійснюють дані роботи. Вже з понеділка ситуація кардинально змінилася. До кінця тижня плануємо повністю очистити прилеглу територію. Такі прибирання будемо здійснювати регулярно до кінця року, – зауважив Володимир Васильович.

Варто зауважити, що відповідне доручення, для вирішення питання очищення від сміття прилеглої до МПП «Ягодин» території, тимчасово виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук дав два тижні тому під час виїзної наради до Любомльського району.

Джерело: Відділ інформаційної політики облдержадміністрації
Telegram Channel