Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Старовижівщині розміновують ліс

Розпочалися роботи із суцільного розмінування території в лісовому масиві поблизу села Нова Вижва.

Старовижівська РДА

На Старовижівщині розміновують ліс

Поблизу села Нова Вижва навесні виявили велику кількість артилерійських снарядів, гранат та мінометних мін часів Другої світової війни

У травні піротехнічна служба управління ДCHC України у Волинській області проводила роботи по їх знешкодженню. У лісовому масиві лунали вибухи. Група з 10 фахівців на місці підірвала вибухонебезпечні предмети, адже перевезення до спеціальних майданчиків чималої кількості боєприпасів було небезпечним.

Цими днями піротехнічна група аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України в області в складі 5 чоловік розпочала роботи із суцільного розмінування території в лісовому масиві поблизу села Нова Вижва.

А цими днями піротехнічна група аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України в області в складі 5 чоловік розпочала роботи із суцільного розмінування території в лісовому масиві поблизу села Нова Вижва. Їх планується завершити в місячний термін до повного знешкодження всіх вибухонебезпечних предметів. Про це повідомили у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Старовижівської райдержадміністрації.

Telegram Channel