Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Видерті помолилися за упокій душі загиблого рік тому на Сході України Сергія Цепуха

Герої не вмирають!

Камінь-Каширське благочиння

У Видерті помолилися за упокій душі загиблого рік тому на Сході України Сергія Цепуха

Загинув військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади Сергій Цепух 1992 р. н. вночі 9 серпня 2018 р. на Донбасі поблизу Мар’їнки під час чергування на спостережному пункті від кулі снайпера, яка влучила йому в обличчя

Народився військовослужбовець в селі Видерта, після завершення навчання в школі поступив до медичного коледжу міста Рівне. Згодом працював у військовому госпіталі міста Дніпра. В квітні 2018 р. підписав контракт зі Збройними Силами України, у званні Солдат служив військовим фельдшером.

До роковин загибелі Воїна Сергія на його могилі був встановлений пам’ятний хрест,.

Не встиг покійний Сергій одружитись і потішитися своїми дітьми, як лишив у печалі своїх тата і маму, а також брата та рідних, які зі сльозами на очах в день його похорону молилися разом із великою кількістю людей за безсмертну душу Героя, який віддав своє життя за Мир на своїй рідній землі та цілісність України. 

До роковин загибелі Воїна Сергія на його могилі був встановлений пам’ятний хрест. Чин освячення котрого звершив місцевий настоятель протоієрей Анатолій Деречей. Священник разом із найріднішими для покійного людьми разом молилися за упокій його душі, просячи в Господа милості, прощення гріхів та Царства Небесного.

Вічная пам’ять…

 

 

Telegram Channel