Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Стихія: у Володимирі-Волинському затопило котлован на будівництві

UA:Волинь.

Стихія: у Володимирі-Волинському затопило котлован на будівництві

У Володимирі-Волинському місце будівництва супермаркету по вулиці Ковельська, 74 затопило дощовими водами

Про це інформує UA:Волинь.

Робітник Володимир Зайчук  каже:

- Сильні потоки води призвели до зсуву ґрунту, впав паркан, який огороджував територію, техніку на будівельному майданчику залило. Нині, будівельні роботи призупинені. - Краї котловану зсунулися, з нього викачують воду. Спасаємо котлован і людей: огороджуємо котлован з Ковельської, адже уся вода тече до нас. Стараємося огородити мішками з піском від нашого котловану та пустити його далі по Ковельській. Тижня два – мінімум, скоріш не буде. Паркан будемо відновлювати, але це все відкачати, вибрати воду - довго буде.

Сильні потоки води призвели до зсуву ґрунту, впав паркан, який огороджував територію, техніку на будівельному майданчику залило.

Із територією будівництва межує будинок на Ковельській, 76. Його мешканка Вікторія Єршова розповіла: наслідки підтоплення та зсуву землі є на її ділянці.

 

 - Дітей ганяю, треба буде підійти їм сказати, щоб загородили. Бо калюжа така, кажу дітям, щоб не підходили, бо ж і на городі земля потріскала, а я ж цілий день не буду стояти і чергувати. А вони бігають, їм цікаво, - каже жінка.

Telegram Channel