Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В освітніх закладах Луцька продовжуються активні ремонтні роботи (Фото)

Проінспектували підготовку шкіл до навчального року.

Управління освіти Луцької міської ради

В освітніх закладах Луцька продовжуються активні ремонтні роботи (Фото)

Школи активно готуються до навчального року

Секретар Луцької міської ради, в.о.мера Григорій Пустовіт та радник міського голови  Ігор Поліщук, інспектуючи виконання ремонтних робіт, побували у ЗЗСО 23, 9, 2, інформує управління освіти Луцька у фейсбуці. 

У другій школі заплановано багато видів діяльності. На часі - актова зала, яку почали впорядковувати ще взимку. 

 

 У 23 школі капітально відремонтували частини даху, які довгий час протікали, створювали значні незручності й унеможливлювали проведення ремонту в класах та кабінетах. З міського бюджету на ці цілі використано 540 тис. грн.

 

Ще донедавна на харчоблоки в ніхто не звертав уваги й вони знаходились в жахливому стані, як функціональному так й естетичному.

У 9 школі капітально відремонтували харчоблок. Ще донедавна на харчоблоки в ніхто не звертав уваги й вони знаходились в жахливому стані, як функціональному так й естетичному. Тепер же харчоблоки багатьох садочків й шкіл капітально відремонтовані, в тому числі й у 9 школі. Відтак, приготування їжі для дітей буде відбуватись в нормальних санітарно-гігієнічних умовах, а працівникам й учням буде приємно від привабливого естетичного вигляду цих харчоблоків.

 

Масштабні ремонтні роботи розпочалися у вечірній (змінній) школі. На капітальний ремонт будівлі вечірньої школи у міському бюджеті передбачили 1 млн 200 тис. грн. Ця будівля уже давно потребувала капітального ремонту, адже її звели ще у 1950-х роках. Зараз тут активно тривають ремонтні роботи. Зокрема, розпочато оновлення фасаду школи, влаштування гідроізоляції підвального приміщення, збудовано пандус, замінено вікна та двері. Фасад школи обіцяють відремонтувати до Дня незалежності України, а решта робіт не заважатимуть навчальному процесу.

 

 

 

Telegram Channel