Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Камінь-Каширська філія центру зайнятості співпрацює з роботодавцями

Обговорено шляхи подальшої взаємодії.

dn.gov.ua

Камінь-Каширська філія центру зайнятості співпрацює з роботодавцями

Це один із пріоритетних напрямків її роботи

Адже вирішення питань працевлаштування населення, повідомляє філія на сторінці у фейсбуці, неможливе без налагодження взаємовигідних партнерських стосунків між роботодавцями та службою зайнятості. Цими днями до Камінь-Каширської районної філії обласного центру зайнятості завітав начальник місцевого відділення поштового зв’язку Сергій Остапук, з яким пов’язана багаторічна плідна співпраця.

Провідний фахівець поінформувала про стан, основні тенденції і процеси на локальному ринку праці, ознайомила з професійно-кваліфікаційним складом безробітних та з реєстром шукачів роботи, які не мають можливості отримати статус безробітного, презентувала послуги служби зайнятості, в тому числі послуги рекрутства.

Під час зустрічі були обговорені поточні та перспективні потреби роботодавця в кадрах і можливості служби зайнятості у підборі персоналу, включаючи рекрутингові послуги. Провідний фахівець поінформувала про стан, основні тенденції і процеси на локальному ринку праці, ознайомила з професійно-кваліфікаційним складом безробітних та з реєстром шукачів роботи, які не мають можливості отримати статус безробітного, презентувала послуги служби зайнятості, в тому числі послуги рекрутства.

У результаті робочої зустрічі було узгоджено шляхи подальшої взаємодії служби зайнятості та роботодавця щодо забезпечення і підготовки якісного кадрового потенціалу з урахуванням нагальних та перспективних потреб.

Telegram Channel