Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Юні рятувальники з Волині і Рівненщини – серед найсильніших (Фото)

За титул найсильніших боролося 250 учасників.

ГУ ДСНС у Рівненській області

Юні рятувальники з Волині і Рівненщини – серед найсильніших (Фото)

Команди юних рятувальників Волинської і Рівненської областей у напруженій боротьбі вибороли ІІ і ІІІ місця, відповідно, на XVII-му Всеукраїнському зборі-змаганнях «Школа безпеки», проведеному у Львові

З 4 по 10 серпня на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності проходив XVII-й Всеукраїнський збір-змагання «Школа безпеки». Понад 250 учасників з усіх регіонів України зібралися у місті Лева, щоб поборотися за титул найсильніших, найвправніших і найкращих.

Команди змагалися у таких видах: «Аварійно-рятувальні роботи в зоні пожежі», «Аварійно-рятувальні роботи в зоні хімічного або радіаційного забруднення», «Рятування постраждалого з висотної будівлі», «Рятувальні роботи на акваторії», «Пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища», «Надання домедичної допомоги».

 

 У загальному заліку перемогу здобули:

у меншій групі І-ше місце - команда Запорізької, ІІ-ге - Тернопільської і ІІІ-тє - Рівенської областей.

У старшій групі переможцями стали команди Миколаївської, Волинської і Тернопільської областей, відповідно.

Рівненщину представляла команда "Живчик" з Бугринської об’єднаної територіальної громади, що в Гощанському районі. Рівняни зайняла у загальнокомандному заліку серед наймолодших учасників ІІІ місце.

 

 Керівництво головного управління Державної служби з питань надзвичайних ситуацій України у Рівненській області, фахівці якого готували «живчиків» до участі в XVII-му Всеукраїнському зборі-змаганнях «Школа безпеки», щиро привітало юних рятувальників з Бугринської об’єднаної територіальної громади з перемогою і показаними результатами, побажало їм та їх наставникам наснаги у нових звершеннях і пообіцяло їм всіляку підтримку.

Валентин Ставський

 

 

Telegram Channel