Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Проходження контролю КПВВ на Донбасі БЕЗКОШТОВНЕ (Фото, відео)

Роздача інформаційних флаєрів.

Державна прикордонна служба України

Проходження контролю КПВВ на Донбасі БЕЗКОШТОВНЕ (Фото, відео)

Акція «Стоп корупції», яку проводять підрозділи Держприкордонслужби зі складу Об’єднаних сил – безтермінова, тобто триває на постійній основі

Всі процедури проходження контролю безкоштовні. 

Головний меседж – це всі процедури проходження контролю безкоштовні.

І військовослужбовцям зі складу Об’єднаних сил, і громадянам, які перетинають лінію зіткнення нагадують про кримінальну відповідальність як за отримання неправомірної вигоди, так і за її надання.

Цивільним особам, що слідують через лінію зіткнення прикордонники нагадують номери гарячої лінії, а саме – 0 800 218 808, 1598 та (044)527-63-63, за якими слід телефонувати в разі вимагання або натяків на необхідність надання коштів військовослужбовцям.

Антикорупційні рекламні щити зустрічають усіх хто в’їжджає в КПВВ, сьогодні ж про права та обов’язки громадянам нагадали флаєрами на КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке». Анонімні анкетування, роздача інформаційних флаєрів мають позитивні результати, втім і досі трапляються випадки пропозицій військовослужбовцям неправомірної вигоди за пропуск через лінію зіткнення без огляду авто або за відсутності необхідних документів, протидія яким триває.

Військовослужбовці Донецького прикордонного загону зі складу Об’єднаних сил продовжують профілактичну роботу та боротьбу з будь-якими проявами корупції.

 
 
 

 

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel