Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Молодих волинян закликають стати волонтерами

Програма БУР виховує в молоді соціальну відповідальність та розвиває локальні громади.

facebook.com/youth.center.volyn

Молодих волинян закликають стати волонтерами

«Будуємо Україну разом» (БУР) – це волонтерська програма, яка через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади

Про це повідомляє Молодіжний центр Волині на своїй сторінці у "Фейсбук".

БУР допомагає сім’ям військових та переселенців, багатодітним сім’ям та родинам з дітьми, що мають інвалідність, а також розвиває локальні громади - через створення громадських просторів та молодіжних хабів, спільною працею волонтерів БУРу та громади.

БУР запрошує у табори у Луганській області. Мета – надати допомога соціально незахищеним сім'ям з облаштування їхніх помешкань. 

БУР запрошує у табори у Луганській області. В анкеті волонтерам пропонують на вибір табори в Збаражі та Бережанах Тернопільської області, Чижівці Житомирської області, Надвірній та Унежі Івано-Франківської області, Нових Санжарах Полтавської області, Переяславі-Хмельницькому Київської області, Борівському (Сєвєродонецьк) та Станиці-Луганській Луганської області та Острозі Рівненської області. Мета – надати допомога соціально незахищеним сім'ям з облаштування їхніх помешкань.

Щоб стати волонтером табору, дізнатись більше про те, як і навіщо БУР існує вже протягом 5-ти років, необхідно заповнити анкету.

Telegram Channel