Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волонтери закликають волинян допомогти зібрати до школи дітей Героїв

Волинь-нова

Волонтери закликають волинян допомогти зібрати до школи дітей Героїв

Невдовзі 20 діток полеглих (померлих) бійців/євромайданівців – Діти небесного легіону – переступлять вперше пороги своїх шкіл

Як пише на своїй сторінці у фейсбуці волонтер Руслан Теліпський, волинські волонтери прагнуть також опікуватися тими багатодітними родинами полеглих бійців, у котрих 3-4 дітей цьогоріч гризтимуть граніт науки. Їхнім мамам/опікунам найтяжче.

– Але ми впевнені, що спільними зусиллями допоможемо зібрати діток полеглих бійців до школи. Якщо ви у Луцьку – то можете самі, та ще й по знижці придбати канцелярські речі для наших підопічних діток і залишити у візочку, завітавши у супермаркет Офіс Центр Луцьк (вул. Кривий Вал, 31 – тут на вас чекатиме Олег Кобилинський). До речі – у понеділок буде діяти останній день супер-акції: знижки до 50%, - зазначає Руслан Теліпський.

Але ми впевнені, що спільними зусиллями допоможемо зібрати діток полеглих бійців до школи.

– Якщо у вас не має змоги завітати - то можете переслати нам кошти, зазначивши в платіжці призначення «на школу», а ми вже придбаємо особисто: 5363-5423-0580-7076 (Теліпський Руслан Юрійович). Плануємо в кінці серпня роздати і прозвітувати! - просить волонтер, засновник волонтерського проекту на Волині Меценати для солдата, що має на меті різнобічну підтримку бійців АТО.

 

 

Джерело: Руслан ТЕЛІПСЬКИЙ
Telegram Channel