Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Шацьку виробляли нетерпимість до домашнього насилля

Життя треба прожити щасливо.

Шацька селищна рада

У Шацьку виробляли нетерпимість до домашнього насилля

Ситуація з насильством у родині доволі невтішна, а тому ця проблема є досить гострою для України, як і для багатьох інших країн світу. Адже прояви жорстокості у сім’ї не лише руйнують гармонію і злагоду між близькими людьми, а ще і дуже негативно впливають на дітей

Окрім того, що діти страждають від проявів насильства до себе чи інших членів родини, вони з часом починають сприймати це як норму. А пізніше переносять негативний досвід у власне життя та у майбутню родину, пишуть на сторінці Шацької селищної ради у фейсбуці.

Фахівці з вивчення проблеми насильства у сім’ї розповіли про його види та методи, як захистити себе і своїх рідних. Куди звертатися за допомогою, як діяти у випадку, коли ви стали свідками агресії у себе вдома або ж на вулиці, по сусідству.

З метою вироблення нульової толерантності до проблеми насильства, привернення якогомога більше уваги суспільства 16 серпня 2019 року у Шацька районна філія Волинського обласного центру зайнятостіпроводився захід, присвячений даній проблемі, куди були запрошені працівники різних організацій, що дотичні до соціальної сфери. Мала нагоду побувати тут і наш головний спеціаліст Тетяна Поліщук. Фахівці з вивчення проблеми насильства у сім’ї розповіли про його види та методи, як захистити себе і своїх рідних. Куди звертатися за допомогою, як діяти у випадку, коли ви стали свідками агресії у себе вдома або ж на вулиці, по сусідству.

«Усім нам разом потрібно об’єднатися проти цієї проблеми. Адже буде набагато краще, якщо люди замість насильства робитимуть щось добре один для одного. Життя таке швидкоплинне. Нехай воно у кожного буде щасливим», - зазначається у дописі.

Джерело: Шацька селищна рада
Telegram Channel