Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Маневиччині збудують ще одну амбулаторію

Над цим проектом працювали багато місяців.

http://www.slk.kh.ua

На Маневиччині збудують ще одну амбулаторію

Видано Наказ Мінрегіонбуду «Про внесення змін до переліку проектів, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво закладів охорони здоров’я у сільській місцевості»

Про це інформує голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк.

«Нещодавно показував, де має бути розміщена амбулаторія у с. Красноволя нашого Маневицького району. А сьогодні вже маємо Наказ Мінрегіонбуду Про внесення змін до переліку проектів, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво закладів охорони здоров"я у сільській місцевості. По простому - на будівництво нових амбулаторій у селах», - зазначив очільник району.

Над цим проектом працювали багато місяців, переконували керівників різних рівнів, виготовляли документацію, ось і маємо перший, нехай ще не видимий для людського ока, але результат.

Згідно цього Наказу у Маневицькому районі буде будуватись ще одна сільська амбулаторія. «Над цим проектом працювали багато місяців, переконували керівників різних рівнів, виготовляли документацію, ось і маємо перший, нехай ще не видимий для людського ока, але результат. Він став можливим завдяки начальнику обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк, мого першого заступника Андрія Бурака, головного лікаря Маневицького районного Центру ПМСД Тетяна Самчук та сільського голови Федір Світач», - зазначив Андрій Линдюк.

Telegram Channel