Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині вже традиційно відпочивають діти зі Сходу України

Діти з Донбасу вже четвертий рік поспіль відвідують наш край.

Волинська ОДА

На Волині вже традиційно відпочивають діти зі Сходу України

16 серпня 2019 року Волинь зустріла діток з Луганської області. У волинському таборі «Сонячний», що знаходиться у селі Гаразджа Луцького району, відпочиває 21 дитина зі станиці Попасної

До слова, діти зі Сходу вже традиційно оздоровлюються та відпочивають у нашій області. Так, вже четвертий рік поспіль волинські табори приймають школярів зі східних областей нашої держави.

До послуг дітей - ігрові та спортивні майданчики (два футбольних, волейбольне, баскетбольне поля), «Скеледром», «Мотузкове містечко», літня естрада, кімната творчих справ, кімната дозвілля з настільними іграми, спортивний та ігровий інвентар, велосипеди, плавзасоби: водний катамаран, човни, байдарки.

Варто зазначити, що табір «Сонячний» є спортивно-туристичним. Заклад має велику зелену територію загальною площею 9 га, з яких 2 га займає озеро. У закладі створені всі умови для творчості, активного відпочинку та заняття спортом. До послуг дітей - ігрові та спортивні майданчики (два футбольних, волейбольне, баскетбольне поля), «Скеледром», «Мотузкове містечко», літня естрада, кімната творчих справ, кімната дозвілля з настільними іграми, спортивний та ігровий інвентар, велосипеди, плавзасоби: водний катамаран, човни, байдарки. Працюють різноманітні секції та гуртки. Кожна дитина може проявити свої здібності і талант у будь-якій справі.

Джерело: Відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації
Telegram Channel