Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Любешівщині — цікавий «бібліосвіт»

Хлопчики і дівчатка весело та змістовно провели час.

bibliotekalubeshiv.blogspot.com

На Любешівщині — цікавий «бібліосвіт»

Щоб завоювати серця маленьких читачів, бібліотекарі влітку організовують різноманітні заходи

Учора працівники бібліотеки для дітей та Центру культури і дозвілля Любешівської селищної ради організували в райцентрі у скверику пізнавально-розважальну програму «Літо – без нудьги!», інформує Публічна бібліотека Любешівської селищної ради.

Хлопчики і дівчатка весело та змістовно провели час, розгадуючи загадки, подорожуючи країною казок. Учасники заходу мали можливість ознайомитись з новинками дитячої літератури, діяла виставка «Кинь “мишку” – візьми книжку», розрахована на те, щоб юні любителі комп'ютерних ігор знаходили час для читання.

У бібліотеці-філії села Лахвичі є невеликий етнографічний музей, зібраний попереднім бібліотекарем Леонідом Хвесиком. Його експонатами стали давні предмети побуту жителів села, одяг, рушники, навіть ткацький верстат.  

А у бібліотеці-філії села Лахвичі є невеликий етнографічний музей, зібраний попереднім бібліотекарем Леонідом Хвесиком. Його експонатами стали давні предмети побуту жителів села, одяг, рушники, навіть ткацький верстат. Для наймолодших читачів тут було організовано екскурсію з розповіддю про те, як колись використовували ці речі.

Чимало сільських бібліотек оголосили конкурс на кращий дитячий малюнок до Дня Державного Прапора  та  Дня Незалежності України. Найцікавіші роботи відібрані для виставки в Публічній бібліотеці Любешівської селищної ради.

Telegram Channel