Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Любешові  хочуть навести лад на  базарі

Дискусії подекуди були дуже бурхливими.

lubeshivska-gromada.gov.ua

У Любешові хочуть навести лад на базарі

Такі плани оприлюднила адміністрація ринку та новостворена Рада підприємців

Жителям громади 16 років доводилося базарувати, грузнучи в багнюці після дощу. Хаотично розташовані “точки” продажу товарів, неврегульований порядок торгівлі, відсутність належних умов для продавців і покупців — усе це вимагає змін. Про це повідомляє Любешівська ОТГ.

Та оскільки КП «Любешівський ринок» підприємство прибуткове, то й мови не може бути про його утримання з місцевого бюджету. Вирішити ситуацію можна, піднявши орендну плату, та коштом самих підприємців, вважає селищний голова Олег Кух.

Оскільки КП «Любешівський ринок» підприємство прибуткове, то й мови не може бути про його утримання з місцевого бюджету.  

Директор ринку Світлана Крисько зазначила, що на рахунках КП «Любешівський ринок» є більше 300 тис.грн., які можна направити на благоустрій. Вона оприлюднила й розрахунки про можливий  дохід, який отримає підприємство, якщо підвищиться оренда за метр квадратний від  30 до  50 гривень у місяць. Це викликало обурення деяких підприємців.

В результаті сторони зійшлися на тому, що спочатку треба зробити водовідведення на ринку та укласти бруківку між рядами, а також вирішити проблему з електропостачанням.

Telegram Channel