Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Мешканці села Полонка знову жаліються на неприємний запах

Поблизу міста люди знову скаржаться на сморід.

Правда тут

Мешканці села Полонка знову жаліються на неприємний запах

Його відчували вчора близько 10 години вечора

Про це повідомляє Алла Пальоха у групі «Сморід у Луцьку».

«І хто ж таке каже , що вже не смердить. Вже другий день після 22 години бражкою несе, що аж закусити хочеться. От і зараз с.Полонка бражка конкретна. Може комусь то і не смердить, а аромат улюблений. Мені - смердить!» - йдеться у дописі.

Інші користувачі соцмережі підтведжують дану інформацію. «Вчора неприємно пахло чим тільки....В першу чергу брагою усуміж з гниллю, а ще відчувалася «нотка» аміаку + дохлятина. Як на мене, то вчора був пік смороду за літо», - зазначає користувач Ерін Броковіч або Три борди на межі Еббінга, Міссурі.

Основною причиною смороду були названі поля фільтрації і всі боролися тільки с ними. Я давно кажу, що поля не могли засмердіти все місто – у нас декілька джерел нестерпного запаху

А Алла Білозерова зазначає, що «дуже погано, що міська рада, фіксуючи дзвінки, не фіксує різновидну смороду. Тому що, якщо запах сечі, чи багна, то це можуть бути поля фільтрації, а постійний запах браги на цікровому, то це вже точно завод. До речі, у 2017 році, коли була така проблема, то фіксували все, навіть години в які почало смердіти». До слова, жінка запевняє, що на гарячій лінії 15-80 Луцької міської ради, диспетчери не завжди фіксують характер запаху. Учасник ініціативної групи "За чисте Повітря" Михайло Верпучинський зазначає, що на лінії 15-80 повинні фіксувати всі нюанси щодо неприємного запаху, адже на його думку джерел поширення неприємного запаху, ймовірно, кілька. «Основною причиною смороду були названі поля фільтрації і всі боролися тільки с ними. Я давно кажу, що поля не могли засмердіти все місто – у нас декілька джерел нестерпного запаху», - зазначає активіст.

Джерело: Сморід у Луцьку
Telegram Channel