Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
І знову на Сході загинув 20-річний захисник з Волині

Герої не вмирають!

facebook.com/andriy.lyndyuk

І знову на Сході загинув 20-річний захисник з Волині

Про це у фейсбуці інформує голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк

«Не знаю, що це за перемир"я... але маємо знову сумну звістку зі Сходу України. Сьогодні отримали підтверджену інформацію про загибель у російсько-українській війні нашого земляка жителя села Набруска Маневицького району Дмитра Пилипчука, якому тільки в жовтні мало б виповнитись 21 рік. Співчуття всім рідним і близьким. Вічна пам"ять Герою-захиснику...».

За словами Андрія Линдюка, пприйнято рішення про відміну усіх районних розважальних заходів приурочених Дню Незалежності України. С

За попередньою інформацією похорон планується на п’ятницю.

За словами Андрія Линдюка, прийнято рішення про відміну усіх районних розважальних заходів приурочених Дню Незалежності України. Скориговану програму заходів опублікують протягом дня. 

«Найбільші державні свята – День Державного Прапора та День Незалежності України на Маневиччині овіяні смутком і жалобою. Кілька днів тому поховали українського воїна, жителя села Вовчицьк Олександра Колбуна, сьогодні знову страшна новина - в зоні ООС загинув Дмитро Пилипчук, житель села Набруска. Вічна память ВАМ, наші ГЕРОЇ! Памятаймо, дорогі земляки, кому ми маємо дякувати за мир на Маневицькій землі! Тому давайте в ці дні разом помолимося за душі загиблих та віддамо шану живим, взявши участь в районних заходах. Програма відзначення державних свят змінена» - йдеться на сайті Маневицької РДА.

Джерело: Андрій Линдюк
Telegram Channel