Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Володимирі-Волинському тривають роботи з брукування тротуарів

Простота укладання робить тротуарну плитку оптимальним способом впорядкування території.

volodymyrrada.gov.ua

У Володимирі-Волинському тривають роботи з брукування тротуарів

На роботи передбачено 966 тисяч гривень з міського бюджету

Бруківку укладають на вулиці Луцькій, тож володимирчани невдовзі матимуть змогу користуватися відремонтованим тротуаром і у цій частині міста, повідомляє Володимир-Волинська міська рада. На роботи передбачено 966 тисяч гривень з міського бюджету. 

“Маємо надію, що в цьому році при виділенні належного фінансування брукування у місті продовжиться”, – зауважив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Роботи з облаштування понижень тротуарів біля пішохідних переходів і встановлення “тактильних смуг” раніше провели на вулиці Ковельській. 

Матеріал володіє високими експлуатаційними характеристиками, такими як міцність та низька зношуваність, а це забезпечує багаторічний термін служби тротуарного покриття. Простота укладання робить тротуарну плитку оптимальним способом впорядкування території.

Роботи з облаштування понижень тротуарів біля пішохідних переходів і встановлення “тактильних смуг” раніше провели на вулиці Ковельській. Їх мета – створення умов легкого пересування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до інженерно-транспортної інфраструктури міста.

Telegram Channel