Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Харкові створять карту всіх «закладок»

Боротьба з наркотиками «по-кернесівськи»

https://kh.vgorode.ua

У Харкові створять карту всіх «закладок»

Геннадій Кернес вважає, що її створення стане «мінним полем» для наркодилерів. Програму боротьби з наркотиками профінансують з місцевого бюджету Харкова

Міська влада Харкова планує з вересня почати роботу над створенням карти із «закладками» та інтернет-адресами, де розповсюджують наркотики. Про це інформує прес-служба мерії. Зазначається, що карта стане одним із заходів оголошеної Геннадієм Кернесом боротьби із наркотиками. У рамках програми передбачено фінансування боротьби з торгівлею психотропними речовинами. Крім того, запланована також роз’яснювальна робота і пропаганда здорового способу життя у школах. Програму профінансують з місцевого бюджету. «Ми створимо карту всіх закладок та інтернет-адрес, які намальовані на фасадах будівель по місту, щоб у подальшому для тих, хто цим займається, це було як «мінне поле», – цитує прес-служба Геннадія Кернеса.

У рамках програми передбачено фінансування боротьби з торгівлею психотропними речовинами.

Раніше мер Харкова Геннадій Кернес заявляв, що Харків тоне в наркотиках, а поліція з цим не справляється. На початку серпня він звернувся за допомогою до ініціативних груп та громадських організацій, від яких чекає ідей щодо посилення боротьби з наркотрафіком.

Джерело: УНІАН
Telegram Channel