Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Податківці Волині розповіли бізнесменам-початківцям про перші кроки у підприємництві

Знання податкового законодавства - запорука успіху.

ДФС Волині

Податківці Волині розповіли бізнесменам-початківцям про перші кроки у підприємництві

Представники ГУ ДФС у Волинській області, як соціальні партнери, проводять зустрічі з майбутніми представниками бізнесу в Луцькому центрі зайнятості

Серпнева зустріч була присвячена питанням усунення ризиків під час започаткування бізнесу громадянами, котрі роблять перші кроки у підприємництві.

 «Як показує досвід, азбука податкових знань, зокрема основні статті Податкового кодексу України, інших законодавчих та нормативно - правових документів дають впевненість бізнесу на всіх етапах його розвитку. Як і будь-яке явище в нашому житті діяльність господарюючого суб’єкта розпочинається зі стадії його створення, проходить певну кількість стадій розвитку, які обумовлюють організаційні та інші зміни господарюючого суб’єкту, та закінчується припиненням його діяльності. На всіх цих етапах важливо знати та виконувати вимоги закону, бути соціально відповідальними платниками податків», - зазначила у своєму виступі завідувач сектору комунікацій ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна.

Саме робота з електронними сервісами ДФС зменшує контакти платників податків з інспекторами, економить час, дозволяє отримувати інформацію в режимі он-лайн.

Не залишилося без уваги учасників заходу тема використання електронних сервісів ДФС, які постійно удосконалюються відповідно до вимог часу.

«Саме робота з електронними сервісами ДФС зменшує контакти платників податків з інспекторами, економить час, дозволяє отримувати інформацію в режимі он-лайн. Тож, одним з перших кроків бізнесмена-початківця повинна стати реєстрація користувачем Електронного кабінету»», - підсумувала Олена Нікотіна.

Джерело: Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області
Telegram Channel