Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині маленькі пацієнти вже святкують

Завітав в обласну дитячу лікарню ансамбль народної музики “Волиняни” Луцької музичної школи № 3.

vodtmo.org.ua

На Волині маленькі пацієнти вже святкують

В обласному дитячому територіальному медичному об'єднанні дотримуються правила: позитивні емоції — ефективні ліки. Упродовж тижня там тривають різноманітні заходи до Дня Незалежності України

Завітав в обласну дитячу лікарню ансамбль народної музики “Волиняни” Луцької музичної школи № 3 (керівники Тетяна Жилюк та Анатолій Марцинюк). Глядачі гучними оплесками дякували колективу за пісні й танці, зробили з гостями фото на згадку, інформує Волинське ОДТМО.

Завдячуючи БО “Благодійний фонд “Серце в долонях”, для дітей організована мистецька галерея, проведені майстер-класи, під час яких маленькі пацієнти опановували секрети народних ремесел. Майстер Микола Шавула знайомив дітей та дорослих з гончарством.

Для дітей організована мистецька галерея, проведені майстер-класи, під час яких маленькі пацієнти опановували секрети народних ремесел.  

Не нудьгують хлопчики й дівчатка і у санаторії “Дачний”. Усім сподобалося тематичне свято «Ми діти твої, Україно!», колективне виготовлення плакату «Моя мала Батьківщина». Під час майстер-класу, який провела вихователь Ольга Артишевська, пацієнти вчились виготовляти квіти з природних матеріалів. Також діти, батьки та працівники санаторію стали учасниками патріотичного флешмобу «Україна назавжди». Всі присутні отримали заряд позитиву, гордості за свою країну та святковий настрій.

 

Telegram Channel