Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чеський перевізник запустить нічний поїзд з України до Праги

Нічний поїзд відправлятиметься один раз в день в обох напрямках.

Фото з відкритих джерел

Чеський перевізник запустить нічний поїзд з України до Праги

Чеський залізничний і автобусний перевізник RegioJet планує запустити у червні 2020 року прямий нічний поїзд Прага – Мостиська-2

Про це повідомляє “Економічна правда” з посиланням на чеське видання Zdopravy.

Відзначається, що компанія подала заявку у Відділ доступу до транспортної інфраструктури.

Нічний поїзд відправлятиметься один раз в день в обох напрямках. Поїзд сформують з 8-12 спальних вагонів місткістю 400-600 місць. З Праги він відправлятиметься о 22:10 і прибуватиме на українську прикордонну станцію Мостиська-2 о 9:30. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься ввечері і прибувати до Праги в 6:10 (різниця визначається часовим поясом).

Нічний поїзд відправлятиметься один раз в день в обох напрямках.

На території Чехії зупинки плануються у Пардубицях, Забржеге, Оломоуці, Кордоні-на-Мораві і Остраві, а також у Кракові та Жешуві. Компанія планує запропонувати автобусні перевезення від станції Мостиська-2 до Львова і в інші регіони України.

“Зараз RegioJet пропонує щоденне сполучення з Ужгородом та Мукачево – у сполученні з залізничним сполученням Прага-Кошице і гарантованим з’єднанням поїзда Кошице – Ужгород – Мукачево. RegioJet перевозить близько 30 000 пасажирів на рік за цим маршрутом”, – заявили в компанії.

Telegram Channel