Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Працівники офісу на Волині водних ресурсів мірялися силами

Переможці змагань були нагороджені дипломами, медалями, кубками і грошовими винагородами.

Волинський регіональний офіс водних ресурсів

Працівники офісу на Волині водних ресурсів мірялися силами

Напередодні Дня незалежності України 22 серпня на стадіоні села Дубове Ківерцівського району відбулися спортивні ігри з п′яти видів спорту,в яких взяли участь 130 спортсменів з чотирьох міжрайонних управлінь водного господарства та апарату Регіонального офісу водних ресурсів

В командному заліку першість вибороли спортсмени Ратнівського міжрайонного управління водного господарства (начальник Тимощук М.І., голова профкому Дейнека В.Г.). Волейбольні чоловіча та жіноча команди, а також команди з перетягання канату цього ж управління зайняли перші місця. 

 

 Друге місце в спортивних змаганнях зайняла команда Ковельського міжрайонного управління водного господарства. Яка виборила першість по футболу, гирьовому спорту, та армреслінгу.

В командному заліку першість вибороли спортсмени Ратнівського міжрайонного управління водного господарства.

Третє місце в командному заліку зайняла команда Маневицького міжрайонного управління водного господарства. Переможці спортивних ігор в командному заліку, а також та по видах спорту: волейболу ( чоловіча та жіноча команди), міні – футболу та з перетягування канату відзначені кубками, дипломами І ступеня, спортивним інвентарем та грошовими винагородами. За зайняті друге та третє місця − дипломами ІІ – ІІІ ступенів, спортивним інвентарем та грошовими винагородами.

 

 Необхідно відзначити, що абсолютними переможцями з гирьового спорту та армреслінгу вже десятий рік поспіль стає Анатолій Горніч – оглядач гідротехнічних об′єктів Ковельського міжрайонного управління водного господарства.

 

 

Джерело: Волинський регіональний офіс водних ресурсів
Telegram Channel