Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Що обговорювали голови за круглим столом: на Любомльщині  зібралися очільники РДА від 1990-х років і по сьогодні

Найбільше колишні голови стурбовані долею району, його кадровим потенціалом та розвитком.

ФОТО: Сергія БОЯРЧУКА

Що обговорювали голови за круглим столом: на Любомльщині зібралися очільники РДА від 1990-х років і по сьогодні

Засідання круглого столу, яке організувала й провела газета «Наше життя» можна назвати історичним з огляду на його учасників та саму подію.

Попри власні амбіції та політичні переконання зібралися всі голови районної державної адміністрації Любомльщини, котрі працювали на цій посаді починаючи з початку 1990-х років і по сьогодні.

Власне таких було семеро Володимир Склянчук (1992-1995рр. – Представник Президента в Любомльському районі, голова райради, райвиконкому; 1995- 2004 рр. – голова райдержадміністрації), Святослав Гаврилюк (квітень 2004 - лютий 2005), Василь Веремчук (2005-2010), Олександр Дзядук (2010-2014), Ігор Торба (квітень – грудень 2014), Микола Пархомук (червень 2015- березень 2016 – радник голови облдержадміністрації; березень 2016 - квітень 2017 – голова РДА), Олександр Устименко (червень 2018 – по даний час).

Єдине в чому зійшлися всі присутні – це праця в ім’я зміцнення громади, відстоювання її інтересів не залежно від політичних поглядів, переконань та амбіцій.

На зустріч прибули п’ятеро – окрім Ігоря Торби та нинішнього голови райдержадміністрації. Кожен із присутніх розповів про особливості свого призначення, найважливіші етапи діяльності та труднощі з якими доводилося стикатися під час роботи. Було чимало й пікантних моментів, про які чиновники згадують тільки зараз.

Зрозуміло, що з огляду на нинішні події найбільше колишні голови стурбовані майбутньою долею району, його кадровим потенціалом та розвитком. Єдине в чому зійшлися всі присутні – це праця в ім’я зміцнення громади, відстоювання її інтересів не залежно від політичних поглядів, переконань та амбіцій. А якщо буде розвинута громада – буде сильною держава, а в цьому українцям допомагати ніхто не буде, адже це нікому не вигідно.

От і виходить, що запроваджувати європейські реформи хоч і треба, але при цьому відстоювати й власну думку, українську, державницьку. Цього й побажали з нагоди свята колишні очільники районної влади своїм колегам та всім жителям Любомльщини.

Сергій БОЯРЧУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel