Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На школу в Стобихівці очікують коштів з держбюджету

Поки немає авансу підрядник не поччинає роботи, а діти – не йдуть до школи.

voladm.gov.ua

На школу в Стобихівці очікують коштів з держбюджету

Волинська ОДА очікує черговий транш з Державного бюджету, що дасть можливість розпочати будівельні роботи, в тому числі і школи в селі Стобихівка

Будівництво довгоочікуваної школи в селі Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області реалізовують в рамках Державного фонду регіонального розвитку. Для початку робіт на 2019 рік з ДФРР передбачили 4 млн 513 тис. грн та співфінансування з місцевого бюджету у розмірі 910 тис. грн, інформує Волинська ОДА.

Так, цього року планують розпочати роботи, зокрема викопати котлован, залити фундамент за зробити цокольне перекриття. Слід зауважити, що для старту будівництва вже пройдені усі процедури та в результаті тендерних торгів визначено переможця на виконання робіт, а саме ТОВ «Новітехсервіс». Однак, щоби розпочати будівельні роботи, підрядник очікує виплати авансу.

Днями в ЗОШ І-ІІ ступенів с.Стобихівка відбулися загальношкільні батьківські збори, де прийняли рішення не пускати дітей до школи з 1 вересня 2019 року доки не розпочнеться будівництво нової школи. 

Попри це, днями в ЗОШ І-ІІ ступенів с.Стобихівка відбулися загальношкільні батьківські збори, де прийняли рішення не пускати дітей до школи з 1 вересня 2019 року доки не розпочнеться будівництво нової школи.

У поточному році з Державного бюджету для Волині вже надходили 2 цільові транші на будівництво об’єктів, що реалізуються в рамках ДФРР. Нині в області очікують кошти на ще ряд об’єктів, в числі яких Стобихівська школа.

Telegram Channel