Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Камінь-Каширщині роз’яснюють, як небезпечно спалювати пожнивні рештки

Трьох паліїв притягнено до відповідальності.

vl.dsns.gov.ua

На Камінь-Каширщині роз’яснюють, як небезпечно спалювати пожнивні рештки

Пожежам в екосистемах краще запобігти, аніж їх гасити!

З метою запобігання пожежам на торф’яниках та у лісах через необережне поводження громадян з вогнем під час прибирання сухої рослинності на своїх земельних ділянках, рятувальники спільно з фахівцями екологічної інспекції та поліції проводять профілактичні рейди населеними пунктами, інформує Упраління ДСНС у Волинській області.

Рятувальники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській провели низку рейдів вихідними днями, проінструктували правилам пожежної безпеки понад півсотні мешканців району.  

Громадянам, які виявлені за спалюванням сухої рослинності або післяжнивних залишків, роз’яснюють, яку шкоду довкіллю та здоров’ю громадян завдають продукти горіння від багать на полях навколо населених пунктів, а також небезпеку порушення правил пожежної безпеки, що може призвести до загорань будинків та споруд.

Так рятувальники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській провели низку рейдів вихідними днями, проінструктували правилам пожежної безпеки понад півсотні мешканців району. Під час проведення рейду екологами було виявлено та притягнено до адміністративної відповідальності трьох паліїв сухої рослинності.

Telegram Channel