Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ковельському пологовому будинку після капітального ремонту відкрили відділення для матусь та новонароджених

Персонал відділення готовий приймати пацієнтів.

kovelrada.gov.ua

У Ковельському пологовому будинку після капітального ремонту відкрили відділення для матусь та новонароджених

Ремонтні роботи та придбання меблів і обладнання стало можливим за рахунок співфінансування з міського бюджету та коштів медичного об'єднання

Учора, 3 вересня, в пологовому будинку Ковельського МТМО після капітального ремонту відкрили сучасний операційний блок з післяопераційними палатами та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії.

У відділенні облаштовані окремі модернізовані реанімаційні зали для жінок та новонароджених, які відповідають світовим стандартам надання медичної допомоги та оснащені новітнім обладнанням.

Оглянули оновлені приміщення міський голова Олег Кіндер та головний лікар МТМО Олег Самчук.

У відділенні облаштовані окремі модернізовані реанімаційні зали для жінок та новонароджених, які відповідають світовим стандартам надання медичної допомоги та оснащені новітнім обладнанням. Встановлені спеціалізовані функціональні ліжка-трансформери з електроприводом, які є комфортними та зручними для перебування пацієнток в післяопераційних палатах та палатах інтенсивної терапії.

Кілька років тому міська влада визначила одним із пріоритетних напрямків роботи - створення належних умов у лікувальних закладах. З тих пір капітально відремонтували хірургічне, отоларингологічне, інфекційне, кардіологічне, терапевтичне, приймальне відділення та біохімічну лабораторію центральної лікарні.

Telegram Channel