Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Ковельському пологовому будинку відкрили відділення для матусь та новонароджених

Встановлені спеціалізовані функціональні ліжка-трансформери з електроприводом.

kovelrada.gov.ua

У Ковельському пологовому будинку відкрили відділення для матусь та новонароджених

У лікарні провели капітальний ремонт

Учора, 3 вересня, в пологовому будинку Ковельського МТМО після капітального ремонту відкрили сучасний операційний блок з післяопераційними палатами та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії, інформує Ковельська міська рада.

Ремонтні роботи та придбання меблів і обладнання стало можливим за рахунок співфінансування з міського бюджету та коштів медичного об'єднання.

У відділенні облаштовані окремі модернізовані реанімаційні зали для жінок та новонароджених, які відповідають світовим стандартам надання медичної допомоги та оснащені новітнім обладнанням.  

У відділенні облаштовані окремі модернізовані реанімаційні зали для жінок та новонароджених, які відповідають світовим стандартам надання медичної допомоги та оснащені новітнім обладнанням. Встановлені спеціалізовані функціональні ліжка-трансформери з електроприводом, які є комфортними та зручними для перебування пацієнток в післяопераційних палатах та палатах інтенсивної терапії.

Кілька років тому міська влада визначила одним із пріоритетних напрямків роботи - створення належних умов у лікувальних закладах. З тих пір капітально відремонтували хірургічне, отоларингологічне, інфекційне, кардіологічне, терапевтичне, приймальне відділення та біохімічну лабораторію центральної лікарні.

Telegram Channel