Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Бронежилети та вогнетривкі захисні рукавиці подарували нововолинським рятувальникам

Міський голова Віктор Сапожніков подякував рятівникам за щоденну нелегку роботу.

novovolynsk-rada.gov.ua

Бронежилети та вогнетривкі захисні рукавиці подарували нововолинським рятувальникам

Міський голова Віктор Сапожніков подякував рятівникам за щоденну нелегку роботу, яка пов’язана із ризиком і порятунком життя інших людей

Два бронежилети та 27 пар вогнетривких захисних рукавиць подарували особовому складу 5-ої державної пожежно-рятувальної частини Нововолинського міського відділу УДСНС України у Волинській області, інформує Нововолинська міська рада.

Міський голова Віктор Сапожніков подякував рятівникам за щоденну нелегку роботу, яка пов’язана із ризиком і порятунком життя інших людей.

Міська рада вирішила виділити кошти на закупівлю вогнетривких захисних рукавиць, які необхідні рятувальникам під час гасіння пожежі. Також у нас було два бронежилети і ми вирішили їх передати у постійне користування пожежникам.

- Є відповідні листи від особового складу 5-ї ДПРЧ з проханням надати матеріальну допомогу для придбання засобів індивідуального захисту. Обговоривши питання із керівництвом частини, міська рада вирішила виділити кошти на закупівлю вогнетривких захисних рукавиць, які необхідні рятувальникам під час гасіння пожежі. Також у нас було два бронежилети і ми вирішили їх передати у постійне користування пожежникам, адже вони потрібні їм для максимального захисту  у найнебезпечніших ситуаціях, - сказав Віктор Сапожніков.

У свою чергу начальник 5 ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області Сергій Шуба висловив вдячність керівнику міста за тісну співпрацю, допомогу та підтримку. Примірявши рукавиці, він відзначив, що вони якісні і досить необхідні рятувальникам у роботі, адже це надійний захист їхніх рук від шкідливих факторів під час надзвичайних ситуацій.

Telegram Channel