Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ковельчани приймали учасників літературно-мистецького фестивалю «Лісова пісня»

Для гостей свята було організовано цікаву екскурсію визначною місциною, літературні читання та виступи фольклорних гуртів на сцені просто неба.

Фото: Ковельська РДА

Ковельчани приймали учасників літературно-мистецького фестивалю «Лісова пісня»

Традиційно гості побували у Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки, урочищі Нечимне поблизу с. Скулин, а також у центральній районній бібліотеці

Привітав делегацію письменників у садибі Косачів заступник Колодяжненського сільського голови Роман Осійчук, а старша наукова співробітниця музею Марія Чашук провела екскурсію.

Для гостей свята було організовано цікаву екскурсію визначною місциною.

У Ковельській центральній районній бібліотеці відбулася зустріч гостей фестивалю з місцевими літераторами, на яку завітала і начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Матяшук.

Неодмінною частиною літературно-мистецького фестивалю є мандрівка в урочище Нечимне - місце, що свого часу надихнуло Лесю Українку на створення легендарної «Лісової пісні».

Для гостей свята було організовано цікаву екскурсію визначною місциною, літературні читання та виступи фольклорних гуртів на сцені просто неба. Про це повідомив відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації.

Telegram Channel