Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Жителька волинського райцентру допомогла багатодітній сільській родині

«Не все у світі продається, добро сторицею вернеться».

Фото Youtube.com.

Жителька волинського райцентру допомогла багатодітній сільській родині

Недавно вона обновила меблями свою оселю, а ті, що були у вжитку, але збереглися дуже пристойно, жінка вирішила віддати незнайомим людям

Цими днями була приємно здивована телефонним дзвінком, який віщував безкорисливу хорошу справу: касир Горохівської автостанції  горохівчанка Валентина Сидорук не забула одну з моїх  публікацій в газетах «Волинь» і «Горохівський вісник» про  багатодітну сім’ю, яка потребувала допомоги речами побуту.  

Відтоді минув  рік, але в  пані Валентини не зникло бажання допомогти цій сільській родині. Недавно вона обновила меблями свою оселю, а ті, що були у вжитку, але збереглися дуже пристойно, жінка вирішила віддати незнайомим людям. 

Відтоді минув  рік, але в  пані Валентини не зникло бажання допомогти цій сільській родині.

Із радістю допомогла благодійниці в проханні зв’язатися з ними. Тепер батьки і їх синочки й донечки  почуваються  надзвичайно вдячними за такий  неочікуваний, однак дуже  потрібний подарунок. Він ще довго буде нагадувати дітям і  дорослим одвічну Божу заповідь, котра блистить краще золота: «Не все у світі продається, добро сторицею вернеться».

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel