Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі побільшало матерів-героїнь

Ці жінки заслужили свої відзнаки.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі побільшало матерів-героїнь

Сьогодні, 12 вересня, міський голова Олег Кіндер та його заступник Ігор Прокопів вручили відзнаки жителькам міста залізничників Надії Новосад, Лесі Данилюк та Ользі Тищук за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку

Леся Данилюк та Ольга Тищук народили і виховали по шестеро дітей, а Надія Новосад - семеро. Матерям-героїням буде виплачена одноразова грошова винагорода у розмірі 19 210 гривень з державного бюджету.

Відповідно до Положення про почесні звання України, затвердженого Указом Президента України від 29 червня 2001 року № 476, почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей.

Відповідно до Положення про почесні звання України, затвердженого Указом Президента України від 29 червня 2001 року № 476, почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку. Враховується вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Про це нагадує сайт Ковельської міської ради.

Джерело: Офіційний сайт Ковельської міськради.
Telegram Channel