Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині лікарі дарують малюкам можливість чути

Особливе значення в ході візитів професор Ленарц приділяє навчанню фахівців закладу сучасним методам діагностики та лікування.

Pxhere

На Волині лікарі дарують малюкам можливість чути

В обласну дитячу клінічну лікарню цими днями вкотре завітав провідний фахівець в галузі світової отоларингології професор Томас Ленарц .

Завдяки тісній співпраці з благодійниками з Німеччини, зокрема з головою Фонду « Допомога дітям Чорнобиля» Ритою Ліммрот, з’явилася можливість впровадження сучасних світових технологій в дитячій отоларингології, нейрохірургії, дитячій хірургії та ортопедо-травматології. За час співпраці з фондом у ВОДТМО надійшло медичне обладнання та апаратура, в тому числі сучасні операційні мікроскопи на суму понад 90 млн грн. Це дає змогу фахівцям закладу проводити надскладні оперативні втручання і запрошувати всесвітньо відомих хірургів для проведення спільних операцій.

У Луцьку Томас Ленарц безкоштовно проводив консультативні прийоми хворих дітей із складною отоларингологічною патологією та здійснював надскладні оперативні втручання на середньому вусі і слуховідновлюючі операції зі встановленням кохлеоімплантів.

Із 2017 року Волинську обласну дитячу клінічну лікарню відвідує провідний фахівець в галузі світової отоларингології професор Томас Ленарц, голова Німецького товариства біомедичної інженерії, президент Німецького товариства черепної хірургії та товариства комп'ютерної та роботизованої хірургії ,член правління Німецького товариства аудіології , Європейської академії отології та нейрології.

Томас Ленарц створив найбільшу в світі програму імплантації кохлеарів з використанням комп'ютера, здійснює як фундаментальні, так і клінічні дослідження для покращення якості допомоги хворим з проблемами слуху. З 1993 року очолює кафедру оториноларингології медичного факультету в Ганноверському університеті.

У Луцьку він безкоштовно проводив консультативні прийоми хворих дітей із складною отоларингологічною патологією та здійснював надскладні оперативні втручання на середньому вусі і слуховідновлюючі операції зі встановленням кохлеоімплантів.

Під час останнього візиту Томас Ленарц спільно із дитячими отоларингологами ВОДКЛ прооперував 5 дітей з патологією середнього вуха. Крім цього, було проконсультовано 10 хворих та обговорено подальшу співпрацю.
 

Telegram Channel