Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кнопкодави нового скликання: нардеп Сергій Литвиненко каже, що не мав злого умислу

Хочу вибачитися і сказати, що свою місячну зарплату я готовий передати у благодійні фонди за цю помилку, - сказав Сергій Литвиненко.

ЧаРівне.інфо

Кнопкодави нового скликання: нардеп Сергій Литвиненко каже, що не мав злого умислу

Народний депутат України від Рівненщини Сергій Литвиненко, якого представники громадського руху «Чесно» першим спіймали на кнопкодавстві в новому складі Верховної Ради, прокоментував свої дії на початку пленарного засідання парламенту вчора, 12 вересня.

- Я хочу вибачитися за те, що вийшло. У моїх діях не було ніякого умислу. Це все було в турборежимі, виходило помилково, тому що я переживав за ці закони. Дійсно, я проголосував так, як підказували мені душа і серце. Умисла не було злого. Хочу вибачитися і сказати, що свою місячну зарплату я готовий передати у благодійні фонди за цю помилку, - сказав Сергій Литвиненко. 

Сергій Литвиненко став першим «кнопкодавом» у Верховній Раді України ІХ скликання.  

Нагадаємо, нардеп від «Слуги народу», мажоритарник з округу №156, до складу якого входять Березнівський, Костопільський і Сарненський райони Рівненської області, Сергій Литвиненко став першим «кнопкодавом» у Верховній Раді України ІХ скликання. 

3 вересня він «кнопкодавив» за іншого «слугу народу» - мажоритарника Олександра Скічка (виборчий округ №197, Черкащина), повідомляє ЧаРівне інфо.

Telegram Channel