Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рожищі перевірили дитсадки

Після ремонту у ЗДО №1 стало яскравіше та комфортніше

rozhrada.gov.ua

У Рожищі перевірили дитсадки

Депутати міської ради перевірили, як провели ремонти у дитсадках за кошти виділені з міського бюджету

Нещодавно депутати міської ради Олександр Моргун, Вікторія Котовська, Тетяна Панасюк, Ірина Гундир, Юрій Бенещук, Олександр Дулюк, міський голова В’ячеслав Поліщук та його заступник Віталій Поліщук проінспектували ДНЗ міста, аби ознайомитися із проведеними роботами на які виділяли кошти з міського бюджету, інформує Рожищенська міська рада.

Садочкам з бюджету міськради на цей рік було передбачено 1 млн 875 тис грн. На 1 вересня освоєно 1 млн. 102 тис. грн. Зауважимо, ця програма була прийнята для підтримки комунального майна, а саме дошкільних закладів міста. Оскільки субвенції, яку виділяє районний бюджет, ніяк не вистачає на незахищені статті. Тому міською радою було прийнято рішення розробити програму, аби можна було виконати поточні чи капітальні ремонти в садочках міста.

Цьогоріч за виділені кошти в садочках провели поточні ремонти, частково поповнено та поновлено матеріально-технічну базу.

Першим депутати відвідали ДНЗ №3 «Сонечко». Цьогоріч на дитсадок виділяли кошти на ремонт системи вентиляції, проведення ремонтних робіт у групових приміщеннях молодшої та старшої груп, ремонт туалетної кімнати середньої групи, проведення ремонтних робіт ігрових майданчиків, придбання меблів, придбання предметів  і матеріалів для обслуговування будівлі, електрообладнання, водопостачання, газового господарства та інші господарські потреби.

У ЗДО № 1 «Малятко» планували реконструкцію вузла обліку газу в котельні, замінили два паливних газових котла, електричну плиту та витяжки, сантехнічні прилади.  

У ЗДО № 1 «Малятко» планували реконструкцію вузла обліку газу в котельні, замінили два паливних газових котла, електричну плиту та витяжки, сантехнічні прилади. Зроблено ремонт у музично-фізкультурному залі. Після ремонту там стало яскравіше та комфортніше. Такі зали в дитсадах – це центри, де діти займаються культурним і фізичним розвитком.

Цього року для потреб ДНЗ № 2 з міського бюджету виділяли кошти на придбання меблів та килимового покриття.
Цього року для потреб ДНЗ № 2 з міського бюджету виділяли кошти на придбання меблів та килимового покриття.

Приємно та комфортно нині пройти до ДНЗ № 2 «Дзвіночок» облаштованими доріжками з бруківки, які вдалося зробити минулого року завдяки виділеним коштам з міського та обласного бюджетів. Щоправда, реконструкція пішохідних доріжок з облаштуванням центрального входу в ДНЗ продовжується. Також цього року для потреб закладу з міського бюджету виділяли кошти на придбання меблів та килимового покриття, ремонту туалетних кімнат, заміни стелі та освітлення у фізкультурному залі, проведення поточного ремонту освітлення території дошкільного закладу та інші господарські потреби.

У ДНЗ №4 «Струмочок» був проведений ремонт системи вентиляції. Виділялися кошти на ремонти у групових приміщеннях молодшої та старшої груп, туалетній кімнаті середньої групи, ремонт ігрових майданчиків, встановлення вентиляційних решіток на евакуаційних виходах в усіх групах, придбання меблів та предметів і матеріалів для обслуговування будівлі, електрообладнання та інші господарські потреби.

 
Кухня дитсадка №3 до роботи готова.

 

У ДНЗ №4 «Струмочок» був проведений ремонт системи вентиляції.
 

 

Telegram Channel