Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Український фільм «Сторонній» пройшов до конкурсної програми кінофестивалю у США

Кінопроєкт «Сторонній» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно та отримав державну фінансову підтримку.

Фото з відкритих джерел

Український фільм «Сторонній» пройшов до конкурсної програми кінофестивалю у США

Фільм українського режисера Дмитра Томашпольського «Сторонній» змагатиметься в конкурсній програмі Fargo Fantastic Film Festival у місті Фарґо, штат Північна Дакота

Про це повідомляє пресслужба Держкіно, пише Громадське. 

Це вже другий міжнародний кінофестиваль, на який запрошено фільм «Сторонній». Світова прем’єра стрічки відбудеться 21 вересня у конкурсній програмі Seoul International Film Festival у Південній Кореї.

Кінопроєкт «Сторонній» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно та отримав державну фінансову підтримку розміром 10 млн грн при загальній вартості виробництва 20 млн грн.

За сюжетом, команда синхронного плавання зникає під водою у басейні під час виступу, а пацієнтка водолікарні зникає під час прийому хвойно-перлинної ванни. В езотеричному детективі інспекторка Глуховській, у кар'єрі якої немає жодної нерозкритої справи, з'ясовує, яким чином ці справи пов'язані і який стосунок до них має лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати.

Кінопроєкт «Сторонній» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно та отримав державну фінансову підтримку розміром 10 млн грн при загальній вартості виробництва 20 млн грн. На великі екрани в Україні стрічка вийде у 2020 році.

Telegram Channel