Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині відбувся ІІІ Міжнародний конгрес істориків фізичної культури (Фото, відео)

Міжнародний конгрес істориків фізичної культури.

фото Василя ПАНТІКА

На Волині відбувся ІІІ Міжнародний конгрес істориків фізичної культури (Фото, відео)

Історія фізичної культури і спорту – цікава та захоплююча наука. За час свого існування вона накопичила величезну кількість матеріалів, що наочно показують поступальний розвиток фізичної культури і спорту від нижчих форм до сучасного їхнього стану. Історія простежує еволюцію виникнення та розвитку фізичної культури і спорту з найдавніших часів і до наших днів

 Саме з метою поглиблення вивчення історії фізичної культури і спорту відбувся третій міжнародний науковий конгрес істориків фізичної культури.

Конгрес істориків фізкультури і спорту зібрав як теоретиків, так і практиків, які мають намір систематизувати заняття фізичними навантаженнями і спортом і скерувати їх у належному руслі.

«Історія фізичної культури» ознайомлює з формами змагань, системами фізичної культури, спортивними ідеалами різних епох, досягненнями людства у різні періоди існування.

 
 
 

 Власне, конгрес істориків фізкультури і спорту зібрав як теоретиків, так і практиків, які мають намір систематизувати заняття фізичними навантаженнями і спортом і скерувати їх у належному руслі.

 

 Варто зазначити, що попри напружений графік пленарних і секційних засідань, не обійшлося без практичних занять. Усі охочі могли спробувати себе у лицарських двобоях (в облаштунках з мечами), а також у стрільбах з луків та арбалета.

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel