Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині убили чоловіка через ревнощі

Убивць оперативно затримали.

vl.npu.gov.ua

На Волині убили чоловіка через ревнощі

Правоохоронці оперативно розкрили вбивство, вчинене на замовлення

Завдяки скоординованим прокуратурою Волинської області діям правоохоронців вдалося оперативно розкрити вчинене на замовлення вбивство 46-річного мешканця Ковельщини та затримати організатора, пособників і виконавця цього злочину.

З'ясувалося, що вбивство чоловіка замовив його суперник з мотивів ревнощів та неприязних відносин. Пособником у вчиненні злочину став 40-річний уродженець Республіки Грузія, мешканець одного з сіл Ковельського району, а виконавцем – його рідний брат, колишній учасник одного зі збройних конфліктів на Кавказі. Ще один учасник злочину – також уродженець Грузії.

Домовившись з жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі, зловмисник зранку провів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову. 

Домовившись з жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі (місце було вибрано заздалегідь), щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, зловмисник зранку 16 вересня 2019 року провів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову.

Чотирьом громадянам, яких затримали 18 вересня 2019 року, сьогодні повідомлено про підозру у вбивстві на замовлення, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене п.п. 11,12 ч.2 ст. 115 КК України).

Прокурори Ковельської місцевої прокуратури, які наразі здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у цьому кримінальному провадженні, наполягають на обранні їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Хід досудового розслідування перебуває на контролі в керівництва прокуратури області. Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі.

Наталка Мурахевич, прес-секретар прокурора області

Telegram Channel