Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Для луцьких школярів провели економічну екскурсію на тролейбусі

Діти активно відгадували загадки про професії та відповідали на тематичні запитання,

lutskrada.gov.ua

Для луцьких школярів провели економічну екскурсію на тролейбусі

Економічна екскурсія на тролейбусі розроблена фахівцями Луцького міського центру зайнятості для ознайомлення з підприємствами міста Луцька

Для учнів третього класу Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького 19 вересня 2019 року проведено економічну екскурсію на тролейбусі по місту, інформує Луцька міська рада.

Протягом години, курсуючи тролейбусом вулицями міста, начальник відділу активної підтримки Луцького міського центру зайнятості Юлія Харічкова в ігровій та доступній для дітей формі розповідала школярам про підприємства міста, банківську сферу, освітні та медичні заклади, заклади громадського харчування, що знаходяться за маршрутом.

Протягом години, курсуючи тролейбусом вулицями міста, начальник відділу активної підтримки Луцького міського центру зайнятості Юлія Харічкова в ігровій та доступній для дітей формі розповідала школярам про підприємства міста, банківську сферу, освітні та медичні заклади, заклади громадського харчування. 

Знайомство учнів з безмежним світом професій пройшло в новій та цікавій формі, діти активно відгадували загадки про професії та відповідали на тематичні запитання, демонструючи знання професій у різних галузях. Третьокласникам роздано розмальовки про професії. Розфарбовуючи їх у вільний час, діти закріплять отримані під час екскурсії знання про професії.

Економічна екскурсія на тролейбусі розроблена фахівцями Луцького міського центру зайнятості для ознайомлення з підприємствами міста Луцька, основними напрямками їх діяльності та перспективами розвитку, розміром заробітних плат, професіями, які є затребувані на підприємствах міста Луцька для підвищення обізнаності з основними промисловими, навчальними та адміністративними закладами міста.

Telegram Channel