Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ковелі на березі Турії відбулась екологічна толока

Ковельчани почистили береги річки.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі на березі Турії відбулась екологічна толока

До міжнародного дня чистих берегів прибрали територію біля річки Турії

На екологічну толоку ковельчан запросили міжрайонне управління водного господарства та виконавчий комітет, повідомляє Ковельська міська рада.

Подібні акції у світі проходять з 1986 року, адже проблема засмічення побутовими відходами водойм набрала значних масштабів. Не оминула вона і Ковеля. І часто на берегах Турії ми можемо бачити різноманітний непотріб.

Подібні акції у світі проходять з 1986 року, адже проблема засмічення побутовими відходами водойм набрала значних масштабів. Не оминула вона і Ковеля. 

“Хочеться, щоб такі акції в подальшому ставали рідкістю, а потім зовсім зникли. Хочеться, щоб людство, і кожен з нас, зокрема, усвідомлювали свій вплив на природу, змінили своє відношення до неї, ставали більш відповідальними. Хочеться, щоб не тільки береги, а й все довкілля, були чистими не від того, що там прибрали, а від того, що там не смітять” - каже головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Оксана Козакевич.

Приємно, що підтримали ініціативу організаторів толоки ковельчани, які проходили поруч. Учасники акції закликають усіх дбати про довкілля, починаючи з себе.

Telegram Channel